Gazet

Regelmatig komen kijken is de boodschap want hier vind je achtergrond informatie over onze songs en de fifties en blijf je ook op de hoogte van markante gebeurtenissen in en om onze band. Iemand een leuk of interessant idee voor een artikeltje in onze gazet? Laat het ons weten via mail of contactformulier en wie weet verschijnt jouw artikel op onze site.

Nostalgia "een ode aan de herinnering"

Goed nieuws uit West-Vlaanderen, meer bepaald uit Brugge de schone. Het programmaboekje van CCBrugge is uit en The Cads staan erin! Op zondag 03.02.19 om 15.00 uur is het showtime. Een tweede editie van Mister P and The Cadillacs, daar in deze prachtige schouwburg van Brugge. Bij het eerste concert vlogen de comfortabele zitjes figuurlijk de deur uit dus, vroeg boeken is de boodschap. Dit kan vanaf 15 juni via www.ccbrugge.be of vanaf 08 juni telefonisch op het nummer 050 44 30 60.

See you there for more Doowop and Rock'n Roll !

A New sax player in town!

De nieuwe saxofonist en Cad heeft zijn debuut gemaakt, Rudi Smorgens is de naam. Rudi liep muziekacademie te Lokeren met als specialiteit sax alto. Op z'n 12de nam hij voor het eerst dit instrument ter hand. Naast de sax bespeelde hij de basgitaar met evenveel brio. Rock'nRoll is een nieuw genre voor hem maar lang zal het niet duren voor hij ook in deze stijl een kei wordt. Welkom Mister Early Bird!

New Sax Player!!

Binnenkort stellen wij onze nieuwe saxofonist aan jullie voor. Nog even geduld!

Contactform